BİLGİLERİ DOLDUR, EKB FİYATI ÖĞREN

YAPI CİNSİ

ENERJİ KİMLİK BELGESİ
FİYATLARI HESAPLA!

Yapınıza ait bilgileri girerek anında
Enerji Kimlik Belgesi fiyatı öğrenin.

ısı yalıtım m2 fiyatı

ısı yalıtım m2 fiyatı

ısı yalıtım m2 fiyatı

Enerji tasarrufu açısından yüzde 50 oranında bir avantaj sağlayan mantolama işlemi için fiyatlar ısı yalıtım m2 fiyatı olarak hesaplanmaktadır. Kullanılan malzemelerin markasına göre değişiklik gösteren bu ücretler için ortalama bir ücret vermek doğru olmaz. Çünkü her binanın yapısı ve metrekaresi farklıdır. Bunun anlamı da her bina için değişen miktarlarda yalıtım malzemeleri kullanılacağıdır.

Bir binanın maliyeti 10 bin lira olabilirken başka bir binanın ki 50 bin lira olabilir. O yüzden güvendiğiniz bir ısı yalıtım firmasından detaylı bir bilgi almanız önemlidir. Isı yalıtım m2 fiyatı belirlenirken kullanılan tüm malzemelerin fiyatı, KDV oranı ve işçilik de ücrete dâhil edilir. Bu yüzden her semtte ve bölgede fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Birçok kişi apartmanda yaşadığı için tüm apartmanın ortak bütçesi ile yapılan mantolama masrafları çok yüksek görünmez. Ancak müstakil evi olanlar tek başlarına bu işlemi yaptıracağı için ısı yalıtım m2 fiyatı önem kazanır. Çünkü yüksek miktarlar ayıramayacak durumda olan kişiler, malzemeyi kalite olarak düşürerek farklı seçimler yapabilir. Bu durumdan kaçınmak ve kaliteden ödün vermemek gerçekten de önemli bir husustur.

Isı Yalımında Malzeme Seçimi Neden Önemli?

Isı yalıtımı ya da mantolama işleminde kaliteli malzemeler kullanılması, yalıtımın daha iyi yapılmasını sağlar. Yani ucuz malzemeler kullanmak belki de ısı yalıtımı işleminin başarısız olmasını ve paranızın sokağa atılmasını sağlayabilir. Birçok kişi ısı yalıtım m2 fiyatı alırken, ucuza kaçmaya çalışır ama bu sorunun yalıtım işleminin gerçekleşmemesi ile sonuçlanacağını rahmin edemez.

Mantolama işlemi için masraf yapmanız size kısa vadede bir şey kazandırmıyor gibi görünse de, uzun vadede yarı yarıya azalan faturalarınızı gördüğünüzde iyi bir karar verdiğinizi size kanıtlayacaktır. Ayrıca yaşadığınız yer müsaitse güneş ya da rüzgâr enerjisinden yararlanarak daha fazla tasarruf sağlayabilirsiniz. Böylece daha az fatura ödemenizle birlikte daha sağlıklı bir enerji kullanmış olursunuz. Güneş enerjisi ile ısınan sular daha sağlıklıdır ve D vitamin açısından zengindir. Birçok faydası olan yenilenebilir enerji kaynaklarının teşvik edilmesi, uzun vadede çok ama çok faydalı olacak bir işlemdir.

 

Binanızın enerji kimlik belgesi fiyatı almak için www.ekbproje.com 'dan online EKB Talep edebilirisiniz. 

www.ekbproje.com ||| ENERJİ KİMLİK BELGESİ

EKB TALEP FORMU